null AgriFuture 2022- tapahtuma (luennot, messut, klinikkaluennot, iltatilaisuus), Iisalmi

AgriFuture 2022- tapahtuma (luennot, messut, klinikkaluennot, iltatilaisuus), Iisalmi

AgriFuture 2022 - Asiantuntijaluennot - Paneeli - Messut - Asiantuntijaklinikat - Klinikkaluennot - Iltatilaisuus Nyt on jokaiselle jotain. Tervetuloa mukaan! Teemat, joita käsitellään ovat maatilan kokonaisuuden ja muutoksen johtaminen, jatkuvuuden turvaaminen ja yrittäjien hyvinvointi.

Tapahtuman alkamisajankohta

pvm. 12.10.2022

klo 9:30

Tapahtuman päättymisajankohta

pvm. 12.10.2022

klo 22:00

Tapahtuman kuvaus

AgriFuture 2022 -tapahtuman päiväosio pidetään keskiviikkona 12.10.22 Iisalmi, Savonia-amk:lla (Haukisaarentie 2). Iltatilaisuuden paikka tarkentuu, se on joko Iisalmen keskustassa tai Pemolla uudessa hienossa päärakennuksessa. Jos itse iltatilaisuus on keskustassa, pyrimme järjestämään tutustumiskäynnin Pemolle ennen iltatilaisuutta. Seminaarin tavoite ja sisältö lyhyesti: Seminaarista saat tuotantosuunnasta riippumatta vinkkejä johtamistaitoihin, työkaluja oman hyvinvointisi ylläpitämiseen sekä yrityksesi jatkuvuuden turvaamiseen. Asiantuntijaklinikoissa voit kysellä Sinua mietityttäviä asioista sekä hakea keskusteluissa vertaistukea – ja kenties luoda uusia yhteistyökumppanuuksiakin muiden yrittäjien kanssa! Iltatilaisuudessa kuulemme innostavia yllätyspuheenvuoroja ja ties vaikka pistämme jalalla koreasti. Ja tietenkin syömme hyvin suomalaista ruokaa!Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Savonia-amk ja MTK-Pohjois-Savo niiden hankkeiden kautta, LähiTapiola Itä ja - Savo, Mela ja joukko muita tapahtumaan ilmoittautuneita yrityksiä ja organisaatioita. Ohjelma päivittyy myöhemmin. Ilmoittautumislinkit päivittyvät myöhemmin. Päivätilaisuus Savonialla on maksuton ruokailuja lukuunottamatta, sen mahdollistavat eri hankkeet. Iltatilaisuuden kustannus koostuu sponsoroidusta ruokailusta, tuleva hinta tarkentuu myöhemmin, mutta täyttävä päivällisbuffet irronee osallistujille 15 max 20 euron hintaan. Pemolle ei ole yhteiskyyditystä.  Seuraa tilaisuuden nettisivuja Maatila 2030 -hankkeen sivuilla https://maatila2030.savonia.fi/tietopankki/agrifuture-seminaari-12-10-2022 tai www.innostutiedosta.fi sivulta pääset myös ko. sivulle. SIDOSRYHMÄN EDUSTAJA: kysy messupaikkaa tai asiantuntijaluennointimahdollisuutta. 

 

Tapahtuman lipun hinta

Päivätilaisuus maksuton, illalla osin sponsoroitu päivällinen €

Tapahtuma suunnattu

maatalousyrittäjät, maatalouden asiantuntijat, sidosryhmät, alan opiskelijat

Lisätietoja antaa

Kaisa Hyvönen puh. 044-7856935 kaisa.hyvonen@savonia.fi ja Anne-Mari Heikkinen puh. 0447050401 anne-mari.heikkinen@mtk.fi