null KYSELY MAIDONTUOTTAJILLE

Ajankohtaista

KYSELY MAIDONTUOTTAJILLE

15.4.2021

MTK Pohjois-Savo yhdessä Savonia-ammattikorkeakoulun agrologiopiskelijoiden kanssa tekee selvitystä maitotilayrittäjien tulevaisuuden näkymistä. Toivomme vastauksia Pohjois-Savon, Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan ja Keski-Suomen alueilta.

Kysely oli avoinna 8.4.2021-21.4.2021.

KIITOS kaikille vastanneille. Tulokset ovat analysointivaiheessa. 

Arvoisa maitotilayrittäjä,

Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijat ja MTK Pohjois-Savo tekee selvitystä maitotilayrittäjien tulevaisuuden näkymistä Pohjois-Savon, Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan ja Keski-Suomen alueilla.

Kyselytutkimuksen ovat laatineet Savonian kolmannen vuoden agrologiopiskelijat Anna-Maija Smolander ja Krista Autio osana tutkimusmenetelmäkurssia. Yhteistyössä toimii MTK Pohjois-Savon projektipäällikkö Anne-Mari Heikkinen. Kysely on avoinna 8.4.2021-21.4.2021, jonka aikana toivomme vastauksia teiltä maitotilayrittäjiltä.

Kysely on tehty yhteistyössä Maitosuomen ja Maitomaan kanssa. Tuloksien perusteella ennakoidaan ja arvioidaan tulevaisuuden kehittämistarpeita. 

Selvityksen tuloksia esitellessä vastaajien henkilöllisyys ei tule esille. Annamme mielellämme lisätietoa.

Yhteistyöstä kiittäen Anne-Mari Heikkinen Projektipäällikkö, Innostu tiedosta MTK Pohjois-Savo p.044 705 0401Savonia AMK-opiskelijat Anna-Maija SmolanderKrista Autio