null Maatalousyrittäjän uudet mahdollisuudet – asiantuntijoille

Artikkeli – Hanke

Maatalousyrittäjän uudet mahdollisuudet – asiantuntijoille

10.12.2018

Pidämme Voimaa arkeen ja Kohti tulevaa kakkos-hankkeiden yhteisen asiantuntijoiden verkottumispäivän. Kutsumme teidät mukaan verkottumaan ja tukemaan maatilayritysten muutosprosesseja.

Tavoitteena on rakentaa ja vahvistaa maatalousyrittäjien lähellä olevaa palveluverkostoa, jotta kaikki tietäisivät miten ohjata yrittäjiä eteenpäin tilojen luopuessa tuotannosta tai peräti koko tilasta. Tavoitteena on, että he tunnistavat oman ja verkoston roolin muutosprosessin eri vaiheissa. Käymme läpi omistajanvaihdoksen mahdollisuudet, niissä tapauksissa, ettei tilalla ole omaa jatkajaa.

Tilaisuuden kohderyhmänä ovat maatilayrittäjiä työssään kohtaavat mm. asiantuntijat (ProAgria/yksityiset), Mela, pankit, vakuutusyhtiöt, sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset, TE-palveluiden henkilöstö, oppilaitokset, hankintaosuuskunnat (meijeri/teurastamo), Ely, kuntien ympäristötoimi, maaseututoimi, yrityspalvelut, työllisyyspalvelut, jne.

Valmistaudu kommentoimaan ja keskustelemaan. Tilaisuus on jatkoa aikaisemmille asiantuntijoiden välisille tilaisuuksille.

Pidämme tilaisuuden kahdessa eri paikassa Iisalmessa ja Kuopissa samalla ohjelmalla.

Kuopio: 14.1.2019 klo 12-15.30 Koivumäen kartano

Iisalmi: 22.1.2019 klo. 12-15.30 Metsäpirtti

Ilmoittaudu viikkoa ennen varmistaaksesi kahvin itsellesi. Samalla osaamme asettaa tuoliryhmät asianmukaisesti: https://www.lyyti.in/verkottuminentammikuu2019

Varaa aika kalenteristasi. Kerro tilaisuudesta oman organisaatiossasi eteenpäin. Kaikki sidosryhmän edustajat ovat tervetulleita.

Voimaa arkeen II – hanke on ERS-rahoitteinen Etelä-Savon Elyn rahoittama ns. jaksamis- ja muutoksen tukemiseen liittyvä hanke. Kohti tulevaa II on Pohjois-Savon Elyn maaseuturahastosta rahoittama tiedotushanke tuki- ja omistajanvaihdoksiin.

Katso tarkemmat tiedot Pohjois-Savon maatalouden koulutus ja tapahtumakalenteri Laarista