null Mistä apua! Ideasta tuotteeksi

Mistä apua! Ideasta tuotteeksi

Tavoite kertoa miten aloitteleva yrittäjä tai yritystään kehittävä yrittäjä löytävät tarvitsevansa palvelut, case elintarviketuotanto. Tilaisuuteen toivotaan yrittäjien tai yrittäjiksi mielivien lisäksi myös asiantuntijoita.

Tapahtuman alkamisajankohta

pvm. 08.12.2020

klo 9:00

Tapahtuman päättymisajankohta

pvm. 08.12.2020

klo 12

Sijainti

teams

Tapahtuman kuvaus

Mistä apua! Ideasta tuotteeksiMietitkö lisätoimeentuloa esimerkiksi maatilallesi tai yritykseesi. Vai onko sinulla kokonaan uutena yrittäjänä idea, jota voisi lähteä jalostamaan. Tule kuulolle, mistä voisit saada apua kulloisessakin tilanteessa.Aika: tiistai 8.12.20 klo. 9-12 (webinaarina)Kenelle: Uutta yritystoimintaa/lisätuloa miettivät, tuotteen jatkojalostusta ja/tai laajentamista pohtivat. Niille, jotka etsivät apua ideoiden myllytykseen ja tuotekehitykseen tai rahoitukseen. Yritysasiantuntijat. Maaseudun kehittäjät. Muut asiasta kiinnostuneet.Ilmoittautuminen: www.innostutiedosta.fi. Linkki lähetään viimeistään tilaisuuden aamulla.Paikka: Webinaari, teamsLinkki lähetetään ennen tilaisuutta ennakkoilmoittautuneille, muutoin linkki on poimittavissa MTK Pohjois-Savo Facebook tai www.innostutiedosta.fi sivulta tai Virma-hankkeen FB sivuilta.Tavoite: Selventää mitä neuvontaa/palveluja on tarjolla aloittelevalle yrittäjälle/yritykselle. Missä vaiheessa kukin auttaa ja mitä se maksaa? Onko rajausta maatiloille ja muille yrittäjille. Esimerkkinä elintarviketuotanto.a) Tavoitteena on selventää kansankielisesti, mitä palveluja on tarjolla aloittelevalle suunnittelevalle yrittäjälle (esimerkkinä elintarvikkeen jatkojalostusta).b) Tavoitteena on kertoa ajantasainen tieto, mitä apua on tarjoilla laajennus tai esim. tuotekehitysvaiheessa oleville yrityksille (esimerkkinä elintarvikkeen jatkojalostus)Järjestäjä: Innostu tiedosta- ja Virma-hankkeet. Tilaisuus on maksuton.Tapahtumailmoitus facessaEsittelyssä: Ruokalaakso, Uusyritystkeskus, Elinkeinopalvelut, Business center, Foodwest, ProAgria Itä-Suomi, Hankkeet, elintarvikepuoliOhjelma päivittyy www.innostutiedosta.fiSinne päivittyvät myös materiaalit. 

Tapahtuman lipun hinta

0 e, maksuton €

Tapahtuman verkkosivut

Tapahtuma suunnattu

Uutta yritystoimintaa/lisätuloa miettivät, tuotteen jatkojalostusta ja/tai laajentamista pohtivat. Niille, jotka etsivät apua ideoiden myllytykseen ja tuotekehitykseen tai rahoitukseen. Yritysasiantuntijat. Maaseudun kehittäjät. Muut asiasta kiinnostuneet.

Lisätietoja antaa

Anne-Mari Heikkinen, anne-mari.heikkinen@mtk.fi, 044 7050401, Marjo Valtanen, marjo@mtk-virma.fi p. 040 7065291