null Monipuolistamisella menestystä (Pienimuotoisesta toimeentuloa) (webinaari)

Monipuolistamisella menestystä (Pienimuotoisesta toimeentuloa) (webinaari)

Kuulemme tarinoita mitä polkua pitkin maatilayritykset ovat päätyneet johonkin ratkaisuun, oli se sitten pienimuotoista maataloutta tilan ulkopuolisella lisäansioilla, yhden robotin maitotila tai jotain muuta. Miten määritellään, kuka on menestyvä tila. Yritysten monipuolistuessa ja laajentaessa toimintaan hyvin nopeasti eteen tulee resurssipula, yleensä ajasta. Se näyttäytyy usein myös jollain aikavälillä hyvinvoinnissa. Miten kehitän esimerkiksi pienimuotoista yritystoimintaa järkevästi. Millä stepeillä saan tilasta kannattavan. Onko rakennusinvestointi aina välttämätön, jos on, niin miten sitä hallitsen. Teenkö kahta työtä, miten aikataulutan työt. Tilaisuus on verkkotilaisuus, joka alkaa klo. 9.-11.30. Innostu tiedosta -hanke yhteistyössä ProAgria Itä-Suomen kanssa. Luenoijana Joakim Pirkälä ja Paula Antikainen.

Tapahtuman alkamisajankohta

pvm. 25.11.2020

klo 9:00

Tapahtuman päättymisajankohta

pvm. 25.11.2020

klo 12:00

Sijainti

Teams

Tapahtuman kuvaus

Tilaisuus on verkkotilaisuus, joka  alkaa klo. 9. Innostu tiedosta hanke yhteistyössä ProAgria Itä-Suomen kanssa. Luenoijana Joakim Pirkälä ja Paula Antikainen.  Aika: 25.11.2020 9.00-11.30Paikka: Webinaari (Teams alustalla), linkki www.innostutiedosta.fiTavoitteena on laajentaa näkemystä tilojen toiminnan monipuolistamisesta ja siitä, miten maatilayritys voi pärjätä kannattavasti. Kuulemme vaihtoehtoja ajankäytön hallintaan.

Kenelle: Kannattavuuden parantajat, lisätoimeentuloa etsivätEtäyhteyslinkki: lähetetään ennakkoon ilmoittautuneille. Linkki lähetetään viimeistään koulutuspäivän aamulla klo. 8.Ilmoittautuminen:Järjestäjät ja lisätietoa: Innostu tiedosta-hanke anne-mari.heikkinen@mtk.fi p. 044 705 0401 tai www.innostutiedosta.fi tai tapahtumailmoituksesta, facebook tai Instagram: MTK-Pohjois-Savo. Tilaisuus on maksuton.

OhjelmaTekninen avustus sekä osallistujien toteaminen, alkaa 15 min ennen tilaisuuden alkamista. Tilaisuus alkaa klo 9.00.Avaus ja menestystekijät -kyselyn tuloksia, projektipäällikkö Anne-Mari Heikkinen, Innostu tiedosta-hanke/MTK Pohjois-SavoTalouden lainalaisuudet, business ajattelu monimuotoisessa toiminnassa, mitkä omat yrittäjän mielenkiinnon kohteet (tavoitteet, arvot…), vaihtoehdot osa-aikaisesta toiminnasta, esimerkkejä, esimerkkejä ja vielä kerran esimerkkejätalouden erityisasiantuntija ja strategia+ konsultti, Joakim Pitkälä, ProAgria Itä-SuomiTaukoTyöhyvinvointi ja ajankäytön hallinta asiaa (osa-aikaistaminen)työterveyshuollon ja johtamispalveluiden asiantuntija, Paula Antikainen, ProAgria Itä-Suomi”Pohjoissavolaisilla tiloilla on huikeat mahdollisuudet menestymiseen, kun vaan pystyy löytämään omat kilpailuetunsa ja hyödyntämään ne oikealla tavalla.””Haasteelliset tilanteet pakottavat tekemään uusia toimintamalleja ja ratkaisuja.” Vastauksia asiantuntijahaastattelusta

Tapahtuman lipun hinta

0, eli maksuton €

Tapahtuman verkkosivut

Tapahtuma suunnattu

Kiinnostuneille yrittäjille tai yrittäjiksi aikoville, muut kiinnostuneet

Lisätietoja antaa

anne-mari.heikkinen@mtk.fi p. 044-7050401