null Syksyn viljelijätilaisuudet

Uutinen

Syksyn viljelijätilaisuudet

15.10.2020

Innostu tiedosta -hanke pyrkii edesauttamaan maatilojen kannattavuutta. Tiloille päin toiminta näkyy monenlaisina koulutuksina. Työn alla on myös monta muuta toimenpidettä, joilla pyritään vaikuttamaan tilojen toimintaedellytyksiin ja ne kongretisoituvat pidemmällä aikavälillä. Itse tilaisuudet ovat pääsääntöisesti maksuttomia. Tilaisuudet pyritään valtaosin järjestämään niin, että ne soveltuisivat tuotantosuunnasta riippumatta kenelle vain. 

Viimeisimmän tiedon tilaisuuksista löydät www.innostutiedosta.fi sivustolle, joka sijaitsee näillä MTK Pohjois-Savon nettisivujen hankesivujen alla. Suoralinkki on myös aloitussivun alhaalta hankkeet-kohdasta. Sivujen alta löytyvät myös Kohti tulevaa-hankkeiden aikaisemmat koulutusmateriaalit, joissa on edelleen hyvinkin relevanttia asiaa mm. omistajanvaihdoksiin liittyen

Muista, että aina kannattaa vinkata aiheista. 

Pyrimme järjestämään eri toimijoiden kanssa yhteisiä tilaisuuksia tai markkinoida muiden tilaisuuksia päällekkäisiä tilaisuuksia välttäen. Siksi kannattaakin käydä katsomassa myös esimerkiksi Savonian, Ysaon, Sakkyn ja  ProAgrian sekä marjaosaamiskeskuksen sivuilla heidän tarjonnastaan (Maatila2030, TasteSavo ja Kopsa, SavoFarm4.0, Virma yms). Puhtaasti kotieläintuotantoon liittyviä tilaisuuksia järjestää mm. Savonia.  

Myös seuraamalla MTK Pohjois-Savon Facebook sivuja näet ajankohtaiset koulutukset, myös muiden järjestämiä, ja pysyt ajantasalla mitä ruokamaakunnassamme tapahtuu. Jos tätä lukee joku muu koulutuksen järjestäjä, linkkaa meille tapahtumasi. Laitamme sen mielellään tiedoksi yrittäjille ja muille toimijoille. 

Tervetuloa mukaan. 

Innostu tiedosta syksyn 2020 toimintaa
Innostu tiedosta syksyn 2020 toimintaa