Sisältöjulkaisija

angle-left null Tukikalenterit

Artikkeli - Hanke

Tukikalenterit

20.11.2018

TUKIKALENTERI 2018-2019 ilmestyy heinäkuun alussa kaikille Pohjois-Savon maataloustukea hakeneille tiloille postin kantamana. Kalenteri ilmestyy myös pohjoiskarjalaisille ja keskisuomalaisille viljelijöille heidän omilla asiantuntija- yhteystiedoillaan. Kaistat ja taulukot liitetiedosto on osa tukikalenteria, mutta se on myös erikseen poimittavissa. 

Tarkista kuitenkin viimeisin ajantasainen tieto ruokavirasto.fi (ent. Mavin/Eviran/Tukesin sivuilta), koska tieto on voinut muuttua kalenterin painatuksen jälkeen.

EU-tukikalenteri 18-19 pohjois-savo web kevyt

EU-tukikalenteri 18-19 pohjois-karjala web kevyt

EU-tukikalenteri 18-19 keski-suomi web kevyt

EU-tukikalenteri 18-19 kaikki taulukot ja kaistat

MUUTOKSIA, joita on tullut tukikalenterin ilmestymisen jälkeen:

VIRHE, HUOMIOI TÄMÄ: EU-tukikalenterissa on syyskuun kohdalla virhe: Lukee VÄÄRIN että saisi 1.9. alkaen päättää kemiallisesti kerääjäkasvuston.

OIKEIN: Sitoumusehtojen mukaan kerääjäkasvikasvuston voi päättää kasvinsuojeluaineilla aikaisintaan 15.9. Kasvuston voi muokata tai kyntää aikaisintaan 1.10. Virhe on korjattu sähköiseen versioon.

Maksatusaikataulu muuttuu painetusta versiosta

 

TUKIKALENTERI 2017-2018 ilmestyi juhannusviikolla kaikille Pohjois-Savon maataloustukea hakeneille tiloille.Kalenterissa on taulukot tukiehdoittain miten peltoa pitää hoitaa. Lisäksi siellä on kuva kaistojen hoidosta ja mittauksesta.

Tarkista kuitenkin viimeisin ajantasanen tieto Mavin/Eviran sivuilta, koska tieto on voinut muuttua kalenterin painatuksen jälkeen.

EU Tukikalenteri 17-18 Pohjois-Savo

 

TUKIKALENTERI 2016-2017 ilmestyi kesällä postin kantamana kaikille Pohjois-Savon maataloutukea hakeville tiloille. Siitä voit tarkistaa tukien ehtoina olevat päivämäärät.

EU-tukikalenteri 2016-2017 Pohjois-Savo

Tukikalenteriin liittyvä erillinen tiedosto, josta voit tarkistaa mihin tukiehtoon ko. kohta viittaa. Tarkista, jos et muista, mihin tukiehtoihin olet sitoutunut. Eli kaikkia listassa olevia ehtoja ei tarvitse kaikkien tilojen noudattaa.