Sisältöjulkaisija

angle-left null Tukikalenterit

Artikkeli - Hanke

Tukikalenterit

25.6.2019

TUKIKALENTERI 2019-2020 ilmestyy tiloille Pohjois-Savossa, Keski-Suomessa ja Pohjois-Karjalassa kesäkuun viimeisellä viikolla vuonna 2019 juuri ennen edellisen kalenterin loppumista. Tukikalenterit ovat kansia lukuunottamatta yhteneväisiä eri maakunnissa. Kansissa on kuntien ja Elyjen yhteyshenkilöiden mm. yhteystiedot.

EU-Tukikalenteri 2019-2020 Pohjois-Savo

EU-Tukikalenteri 2019-2020 Pohjois-Karjala

EU-Tukikalenteri 2019-2020 Keski-Suomi

Täydentävät ehdot ja ympäristökorvaus taulukot ja kaistat

Näillä näkymin kalenteri on viimeinen mikä ilmestyy Pohjois-Savossa. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------

TUKIKALENTERI 2018-2019 ilmestyy heinäkuun alussa kaikille Pohjois-Savon maataloustukea hakeneille tiloille postin kantamana. Kalenteri ilmestyy myös pohjoiskarjalaisille ja keskisuomalaisille viljelijöille heidän omilla asiantuntija- yhteystiedoillaan. Kaistat ja taulukot liitetiedosto on osa tukikalenteria, mutta se on myös erikseen poimittavissa. 

Tarkista kuitenkin viimeisin ajantasainen tieto ruokavirasto.fi (ent. Mavin/Eviran/Tukesin sivuilta), koska tieto on voinut muuttua kalenterin painatuksen jälkeen.

EU-tukikalenteri 18-19 pohjois-savo web kevyt

EU-tukikalenteri 18-19 pohjois-karjala web kevyt

EU-tukikalenteri 18-19 keski-suomi web kevyt

EU-tukikalenteri 18-19 kaikki taulukot ja kaistat

MUUTOKSIA, joita on tullut tukikalenterin ilmestymisen jälkeen:

VIRHE, HUOMIOI TÄMÄ: EU-tukikalenterissa on syyskuun kohdalla virhe: Lukee VÄÄRIN että saisi 1.9. alkaen päättää kemiallisesti kerääjäkasvuston.

OIKEIN: Sitoumusehtojen mukaan kerääjäkasvikasvuston voi päättää kasvinsuojeluaineilla aikaisintaan 15.9. Kasvuston voi muokata tai kyntää aikaisintaan 1.10. Virhe on korjattu sähköiseen versioon.

Maksatusaikataulu muuttuu painetusta versiosta

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

TUKIKALENTERI 2017-2018 ilmestyi juhannusviikolla kaikille Pohjois-Savon maataloustukea hakeneille tiloille.Kalenterissa on taulukot tukiehdoittain miten peltoa pitää hoitaa. Lisäksi siellä on kuva kaistojen hoidosta ja mittauksesta.

Tarkista kuitenkin viimeisin ajantasanen tieto Mavin/Eviran sivuilta, koska tieto on voinut muuttua kalenterin painatuksen jälkeen.

EU Tukikalenteri 17-18 Pohjois-Savo

 

TUKIKALENTERI 2016-2017 ilmestyi kesällä postin kantamana kaikille Pohjois-Savon maataloutukea hakeville tiloille. Siitä voit tarkistaa tukien ehtoina olevat päivämäärät.

EU-tukikalenteri 2016-2017 Pohjois-Savo

Tukikalenteriin liittyvä erillinen tiedosto, josta voit tarkistaa mihin tukiehtoon ko. kohta viittaa. Tarkista, jos et muista, mihin tukiehtoihin olet sitoutunut. Eli kaikkia listassa olevia ehtoja ei tarvitse kaikkien tilojen noudattaa.