null Ajankohtaista Voimaa arkeen II -hankkeessa

Ajankohtaista

Ajankohtaista Voimaa arkeen II -hankkeessa

26.3.2020

 

 

Hankkeessa aloittanut uusi projektityöntekijä Sanna Losoi-Korolainen sekä projektisihteeri Noora Ratilainen
 

Sanna työskentelee Niinan rinnalla Voimaa arkeen II- hankkeen asiakastyötehtävissä ja hoitaa TE-toimiston kanssa tehtävää yhteistyötä. Noora hoitaa hankkeen taustatöitä ja tiedotusta yhdessä hankkeen tiimin kanssa. 

Yhteystiedot

Projektipäällikkö
Niina Suorsa
p. 044 705 0402 / niina.suorsa@mtk.fi

Projektityöntekijä
Sanna Losoi-Korolainen
p. 050 532 6977 / sanna.losoi-korolainen@mtk.fi

Projektisihteeri
Noora Ratilainen
noora.ratilainen@mtk.fi
 

Koronan vaikutus Voimaa arkeen II -hankkeen toimintaan
 

Tilakäynnit ja yhteydenpito

Olemme näinä poikkeusaikoina samalla tavalla asiakkaitamme varten kuin ennenkin, vain yhteydenpito keinot ovat muuttuneet. Tilakäyntien osalta olemme tehneet uusia järjestelyitä, joilla haluamme turvata koronaviruksen leviämisen ehkäisemisen tiloille. Hoidamme riskiaikana yhteydenpidon ensisijaisesti puhelimitse, sähköpostilla, Teams-sovelluksella, Facebookin Messengerissa tai Whatsappin kautta. Näin poikkeusaikana teemme tilakäyntejä ainoastaan vakavaa harkintaa käyttäen. Teemme parhaamme, että tuki ja yhteys säilyy tilakäyntien vähenemisestä huolimatta. Älä epäröi ottaa yhteyttä joko Niinaan tai Sannaan. 

Tapahtumat

Olemme joutuneet perumaan kaikki hankkeen tilaisuudet poikkeustilasta johtuen. Peruuntuneet ovat myös Mielenterveyden ensiapu1 -koulutukset (Leppävirta 26.3-27.3. ja Tahko 6.4-7.4.), Kuopion Verven Infotilaisuus (20.3.) ja Välitä viljelijästä -treffit (12.5.). Seuraamme tilannetta ja mahdollisuuksien mukaan järjestämme vastaavia tilaisuuksia myöhemmin.