Miten MTK-Pohjois-Savo toimii?

 

MTK-Pohjois-Savon (Maataloustuottajain Pohjois-Savon liiton) asioita hoitaa 9-jäseninen johtokunta. Sen jäsenet valitaan liiton syyskokouksessa kolmivuotiskaudeksi kerrallaan. Johtokunta valitsee vuosittain keskuudestaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan sekä asettaa tarpeen mukaan valiokuntia ja työryhmiä. MTK-Pohjois-Savossa työskentelee toiminnanjohtaja, aluepäällikkö, maaseutunuorten asiamies ja Innostu tiedosta-hankkeen projektipäällikkö sekä toimistosihteeri.

MTK-Pohjois-Savon alueella toimii 20 MTK-yhdistystä. MTK-yhdistykset ovat maanviljelijöiden, metsänomistajien ja maaseutuyrittäjien paikallistason etujärjestöjä ja vaikuttajia. Yhdistykset järjestävät monipuolisesti paikallistason toimintaa ja tilaisuuksia jäsenilleen.

Ylintä päätösvaltaa MTK:ssa käyttää valtuuskunta. Maataloustuottajien liitot saavat valtuuskuntaan jäseniä oman jäsenmääränsä perusteella. MTK-Pohjois-Savolla on vuonna 2021 valtuuskunnassa neljä jäsentä. Jäsenet ja varajäsenet MTK:n valtuuskuntaan on valittu liiton syyskokouksessa. Heistä yksi on aina liiton johtokunnan puheenjohtaja.

Maatalouden verokoulutus

järjestettiin etänä 26.1. Luennoitsijoina olivat MTK:n verojohtaja Timo Sipilä ja asiantuntija Hannu Vuoriniemi Vuoriniemi Consulting Oy:stä.

Timo Sipilän esitys

Hannu Vuoriniemen esitys

Yhtenäistämisohjeet verottajan sivulla

Löydät lisää koulutuksia Youtube-Kanavaltamme

 

Maaseudun tukihenkilöverkko palvelee

Jelppi-ryhmä

Tukinet

Maaseutupuhelin on uudistunut ja palvelemme nyt nimellä Raitti- Maaseudun tukipuhelin. 

Raitissa voit purkaa mieltäsi kuormittavia asioita nimettömästi. Puheluusi vastaavat päivystävät tukihenkilöt suomeksi.

Vastaanotamme puheluita numerossa 0800- 92550 joka päivä klo 18.00- 22.00.

Palvelu on soittajalle maksuton.

https://www.facebook.com/maaseuduntukihenkiloverkko/