Takaisin Yhteydenotto Järviseudun / Kallaveden työterveyteen liittymisestä työterveyshuoltoon

Artikkeli – Maaseudun edunvalvonta

Yhteydenotto Järviseudun / Kallaveden työterveyteen liittymisestä työterveyshuoltoon

13.09.2022

Pohjois-Savon MTK on kilpailuttanut työterveyshuollon palvelut jäsenilleen yhteistyössä Työterveyslaitoksen kanssa kesällä 2019. Puitesopimus työterveyshuoltopalveluista on solmittu Järviseudun Työterveys Oy:n ja Kallaveden Työterveys Oy:n kanssa.

Järviseudun Työterveys Oy

Järviseudun Työterveys Oy on julkisomisteinen osakeyhtiö, joka on aloittanut toimintansa 1.1.2019.  Osakeyhtiön taustalla ovat aiemmat kunnalliset työterveyshuollot. Toimialueena on Kuopio-Varkaus-Joroinen-Siilinjärvi-Tuusniemi. Järviseudun Työterveys Oy tuottaa työterveyshuoltopalveluita omistajilleen sekä tarjoaa lakisääteistä, ennaltaehkäisevää työterveyshuoltopalvelua alueen yrityksille ja yksinyrittäjille. Toimipisteemme löytyvät Kuopiosta, Nilsiästä, Varkaudesta, Joroisista, Siilinjärveltä ja Tuusniemeltä.

Kallaveden Työterveys Oy

Kallaveden Työterveys Oy on julkisomisteinen osakeyhtiö, joka on aloittanut toimintansa 1.1.2019.  Osakeyhtiön taustalla ovat aiemmat kunnalliset työterveyshuollot. Toimialueena on Kuopio-Varkaus-Joroinen-Siilinjärvi-Tuusniemi. Kallaveden Työterveys Oy tuottaa kokonaisvaltaisia, työterveyspainotteisen sairaanhoidon sisältäviä työterveyshuoltopalveluita alueen yrityksille ja yksinyrittäjille. Toimipisteemme löytyvät Kuopiosta, Nilsiästä, Varkaudesta, Joroisista, Siilinjärveltä ja Tuusniemeltä.

Seuraavasta linkistä pääset Järviseudun Työterveys Oy:n (lakisääteinen, ennaltaehkäisevä työterveyshuolto) ja Kallaveden Työterveys Oy:n tarjoukseen (sairaanhoidon sisältävä työterveyshuolto) Pohjois-Savon MTK:n jäsenille.