Takaisin Savomanujen Kesäkuvakilpailu 2024 käynnissä!

Ajankohtaista

Savomanujen Kesäkuvakilpailu 2024 käynnissä!

03.06.2024

Postaa Instagramissa kesäkuva ja laita hästägit #tarinaruoasta sekä #kesäsavomanu. Kuvat voivat olla pitkin kesää erilaisista askareista, esim. laitumelta karanneiden lehmien metsästämisestä tai traktorin hytistä kauniissa auringonlaskussa. Voit laittaa yhden tai useamman kuvan. Tärkeintä on laittaa #tarinaruoasta ja #kesäsavomanu -tägit, jotta tiedetään, että osallistut kuvakilpailuun mukaan.

Savomanujen kesäkuvakilpailu🐞🚜

👉Kilpailuaika: 3. kesäkuuta – 31. elokuuta 2024👈

Tavoite: Nähdä erilaisia touhuiluja Pohjois- ja Etelä-Savon alueen kasvukauden askareista.

Kenelle: Pohjois-Savon ja Etelä-Savon maaseutunuorille.

Tehtävä: Postaa Instagramissa kesäkuva ja laita hästägit #tarinaruoasta sekä #kesäsavomanu. Kuvat voivat olla pitkin kesää erilaisista askareista, esim. laitumelta karanneiden lehmien metsästämisestä tai traktorin hytistä kauniissa auringonlaskussa. Voit laittaa yhden tai useamman kuvan. Tärkeintä on laittaa #tarinaruoasta ja #kesäsavomanu -tägit, jotta tiedetään, että osallistut kuvakilpailuun mukaan. Huomioithan, että Instagram-tilisi tulee olla julkinen, jotta voidaan tägin avulla nähdä osallistumisesi. Vaihtoehtoisesti voit laittaa sähköpostilla osoitteeseen: pohjois-savo@mtk.fi

Palkinto: Kaksi parasta kesäkuvaa palkitaan: paras kuva Etelä-Savosta sekä paras kuva Pohjois-Savosta. Palkintona Pohjois-Savossa on lahjakortti Kuopion Saanaan (kylpylä & ruokailu, Pohjois-Savo) ja Etelä-Savossa lahjakortti Rantasalmen Järvisydämeen (kylpylä & ruokailu, Etelä-Savo).

Kilpailuehdot: Valokuvakilpailun kuvia voidaan jatkossa käyttää Pohjois- ja Etelä-Savon maaseutunuorten sosiaalisen median tileillä Instagramissa ja Facebookissa. Huomioithan, että sinulla tulee olla lähettämääsi kuvaan käyttöoikeudet sekä julkiseen esittämiseen hyväksyntä kuvassa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä. 1 kuva Pohjois-Savosta ja 1 kuva Etelä-Savosta palkitaan.

 

Pohjois-Savon ja Etelä-Savon johtokuntalaiset toimivat voittajakuvan valitsijaraatina.