Takaisin 24.11 Savomanujen saunailta ja avoin valintakokous

24.11 Savomanujen saunailta ja avoin valintakokous

24.11.2022 klo 19:00 - 25.11.2022 klo 01:00

24.11 klo 19 alkaen Savomanujen SAUNAILTA Agrihuolto Pitkäsen edustustiloissa Toivalassa, jossa käytössä myös ulkoporeamme
Ilmoittaudu: 
https://www.lyyti.fi/reg/Saunailta_ja_valiokunnan_vaihtokokous_2743

Oma pyyhe mukaan!

Nautiskellaan pajamenu ja hiillostetaan Savomanujen valiokuntaa vuoden tekemisistä sekä päätettään, ketkä päättää soututahdin valiokunnassa seuraavan kolmen vuoden ajan.

 

Pajamenu
Juustosalaatti
Salami-pastasalaatti

Leipä ja levite
Kermaperunat ja juurekset
Ylikypsää porsaan poskea tummassa sinappikastikkeessa
Suklaakakku ja marjakastike

OPM - tuo omat juomat!

Ruuat tarjoaa Savomanut

Erovuorossa kolmen vuoden pestin jälkeen valiokunnassa on 3 persoonaa!

Savomanujen valiokunta = MTK-Pohjois-Savon maaseutunuorten valiokunta, jonka tärkein tehtävä on ideoida tapahtumia Pohjois-Savoon ja tuoda uusia ajatuksia edunvalvontaan aina MTK ry:n huipulle saakka sekä kansanedustajiin ja ministereihin vaikuttaminen.

Jos kiinnostuit itse valiokuntapaikasta, voit asettua ehdolle valiokuntaan ilmaisemalla halukkuutesi saunaillassa. We make The difference Together ! Käytä ääntäsi! Tule mukaan illan viettoon vaikutamaan, ketkä valitaan valiokuntaan !

 

KENELLE ? Valinta hetkellä enintään 35-vuotias MTK-jäsen

MIKSI VALIOKUNTAAN ? Pääset integroimaan itsesi Pohjois-Savon ja halutessasi KOKO VALTAKUNNAN MTK VERKKOON SIDOSRYHMIÄ UNOHTAMATTA:

Ota hyöty suoraan omalle tilallesi ja/tai itsesi kehittämiseen - Up to You - Riippuu sinusta, mitä haluat!

Pääset kehittämään itseäsi ja maataloutta. PÄÄSET NÄKEMÄÄN JA TEKEMÄÄN LÄHELTÄ MAATALOUDEN JA OMAN TILAN EDUNVALVONTAA.
Ideoimaan mahtavia tapahtumia hyvässä porukassa Pohjois-Savoon sekä pääset osallistumaan valtakunnan tapahtumiin.

MITÄ EDELLYTTÄÄ ?  Sitoutumista tehtävään kolmeksi vuodeksi. Ajankäytöllisesti on tärkeää, että olet tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostitse ja etäyhteyksin. Kokouksia vuodessa on noin 5-6 kappaletta, joista osa on etänä. Valtakunnan tapahtumia on 2 kpl:tta vuodessa ja Pohjois-Savossa tapahtumia on järjestelyaktiivisuuden mukaan, Kuusenkaristajaiset tammikuussa isoimpana ja lisäksi pienempiä saunailtoja tai tempauksia eri puolilla maakuntaa.

Kysy lisää tehtävästä vaikka sihteeri Vilmalta puh. 050 5946 553 tai vilma.kuosmanen@mtk.fi   tai nykyiseltä valiokunnalta https://pohjois-savo.mtk.fi/web/mtk-pohjois-savo/maaseutunuoret