Takaisin PERUTTU THE Kuusenkaristajaiset Tahkovuorella 21.-22.1.2022

PERUTTU THE Kuusenkaristajaiset Tahkovuorella 21.-22.1.2022

Tapahtuman alkamisajankohta

pvm. 21.01.2022

klo 11:00

Tapahtuman päättymisajankohta

pvm. 22.01.2022

klo 12:00

Sijainti

Golden Resort, Kultapallo 1, Tahkovuori

Tapahtuman kuvaus

Ultimaattinen tapahtuma Tahkovuorella, joka alkaa olla jo legenda! Nappaa kaveri mukaan tai tuu itsekseen! Sillä Karistajaisissa kyllä löytää uusia manukavereita mukavasti touhun lomassa !Ohjelma:

klo 11 alkaen lounasta tarjolla Golden Resrotilla

Saapumisjärjestyksessä ilmoittautuminen ja AURAUS-TIIMEIHIN jako.

Ohjelmassa on AURAT OJOSSA - Ohjeita sohjan poistoon -osio, jossa noin 8-hengen ryhmissä lähdetään suunnistamaan aurasviittoja kumoon Golden Resortin sisätiloja, huviloita ja piha-aluetta kiertäen. Kumottavat aurat on merkitty jokaiselle ryhmälle jaettavaan karttaan ja aurausviitoilla on yhteistyökumppaneiden ohjelmaa!

Mukana aurauksessa tietysti Nuorten Valiokuntaa MTK:sta sekä!

NHK-Keskus, Vilomix, Agrologi opiskelijat, Lihakunta ja metsän omistajat!

Klo 14 on kahvitarjoilua Golden Resortilla tarjolla ryhmän omassa tahdissa ja majoittuminen upeisiin 8-hengen huviloihin on myös jo respassa mahdollista.

Klo 16 kokoonutaan maaliin Golden Resortin pääsaliin kuulemaan lisäohjeita iltaan ja ottamaan tulokset ylös :)Klo 19:30 alkaa illallinen Resortilla ja ohjelmassa illallisen lomassa on

StandUp imitaattori Matti Peltola!Musiikista ja muusta kuusen karistelusta huolehtii valiokunta, palkitaan mm. Vuoden Savomanu!Majoitus on 8-hengen huviloissa, joissa on 2hh.

Savomanuhinta 45 €/hlö

Muut maaseutunuoret 55 €/hlöLisäyön hinta, jos haluat jäädä sunnuntaille asti, on 45 €/hlö 2 hh-huoneessaHinta sisältää lounaan, iltapäiväkahvit, illallisen ja majoituksen hulppeissa huviloissa Golden Resrotin yhteydessä, huom. aamiainen ekstrana on 15 €/hlö. liinavaatteet kuuluu.

Tapahtuma suunnattu

Maaseutunuoret Itä- ja Keski-Suomessa

Lisätietoja antaa

Vilma Kuosmanen