MTK IISALMI

MTK Iisalmen paikallisyhdistys on vireä yhdistys, joka täyttää vuonna 2019 sata vuotta. 

Yhdistyksen tavoite on edesauttaa jäsentensä maa- ja metsätalouden harjoittamisen edellytyksiä. Yhdistys toimii aktiivisesti järjestäen jäsenilleen erilaisia tapahtumia. Paikallisyhdistyksen toimintaan kuuluu myös paikallinen edunvalvonta. 

Ajankohtaista

 

MTK-Iisalmi ry:n kevätkokous pidettiin Tervalammen kodalla 26.8. klo 19. Kokouksessa päätettiin ensimmäistä kertaa sääntömuutoksista. Sääntömääräisten kokousten määrä päätettettiin säilyttää kahtena, kevät- ja syyskokouksena. 


MTK Iisalmen kevätkokous pidettiin 1.11.19 Iisalmessa Koljonvirran kartanolla. Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Perttu Sirviö. 

Kokouksen jälkeen oli keskustellen hyvä omistajanvaihdostilaisuus, jonka materiaalit löytyvät www.kohtitulevaa.fi -sivustolta.

 Jäsenkirje 22.10.2019


MTK Iisalmen kevätkokous siirretään Korona epidemian alta myöhäisempään ajankohtaan. 

MTK Iisalmi avasi omat facebook sivut tukemaan jäsenistöön päin tehtävää tiedotusta. Tule mukaan tykkäämään sivuista. Jos olet somettaja, voit tulla myös mukaan päivittämään sivuja.

MTK Iisalmi julkaisi Tuottajain Tähkä juhlanumeron, joka jaettiin jäsenille. Jos et ole jostain syystä saanut lehteä, ota yhteys Jaana Piippoon. 

 

Menneet tapahtumat

MTK IISALMEN 100-vuotisjuhla jäsenille pidettiin 10.8.2019 Runnilla, Spa Hotel Runni Iisalmessa.  Tilaisuudessa oli mukana 110 jäsentä ja yhteistyökumppania. 

Yhdistyksen kevätkokous 15.4.2019 Metsäpirtillä. Kokouksen jälkeen on Kohti tulevaa II-hankkeen tukitiedotustilaisuus. Tukitilaisuuden aineisto löytyy www.kohtitulevaa.fi eli MTK Pohjois-Savon sivuilta. 

Liity jäseneksi

Puheenjohtaja

Sirviö Perttu

0503236191

perttu.sirvio@gmail.com

Varapuheenjohtaja

Haatainen Arto

0400199826

notkolaiisalmi@gmail.com

Sihteeri

Piippo Jaana

0407233475

piippo10@gmail.com

Leppäkerttu