MTK IISALMI

MTK Iisalmen paikallisyhdistys on vireä yhdistys, joka täytti vuonna 2019 100 vuotta. 

Yhdistyksen tavoite on edesauttaa jäsentensä maa- ja metsätalouden harjoittamisen edellytyksiä. Yhdistys toimii aktiivisesti järjestäen jäsenilleen erilaisia tapahtumia. Paikallisyhdistyksen toimintaan kuuluu myös paikallinen edunvalvonta. Yhdistyksen yleinen sähköposti on mtkiisalmi(at)gmail.com

Yhdistys käyttää tiedottamiseen myös Facebook-sivujaan. Ota sivu seurantaan niin pysyt ajantasalla tulevista tapahtumista sekä edunvalvonta-asioista.

 

Ajankohtaista

  • MTK-Iisalmen sääntömääräinen syyskokous pidettiin tiistaina 24.10. 23 Raatihuoneella. Puheenjohtajana jatkaa Perttu Sirviö ja varapuheenjohtajana Arto Haatainen. Uutena johtokuntaan valittiin Pölönmäen marjatilan yrittäjä Kati Savolainen ja kasvinviljelytilallinen Kati Partanen jatkamaan.
  • MTK-Iisalmi ry:n sähköinen palautelomake on nyt auki! Alla olevasta linkistä pääset antamaan anonyymiä palautetta yhdistyksen toiminnasta. Mikäli haluat, että palautteeseesi vastataan, jätä yhteystietosi lomakkeen lopussa. Kaikki palautteet käsitellään luottamuksellisesti johtokunnan kokouksissa.
  • Muistattehan lomailla. Se onnistuu jäseniltämme Pekka Sirviön Säätiön lomaosakkeissa Katinkullassa tai Rokualla.

Oheisesta linkistä voit tehdä varauksen:  Kyseisen kohteen "Säännöt" kohdasta löytyy myös hinnat ja ohjeet varaamiseen. 

Liity jäseneksi

Puheenjohtaja

Perttu Sirviö

0503236191

perttu.sirvio@gmail.com

Varapuheenjohtaja

Arto Haatainen

0400199826

notkolaiisalmi@gmail.com

Sihteeri

Pia Laajalahti

0451637363

mtkiisalmi@gmail.com