MTK-Leppävirta

MTK-Leppävirta on maanviljelijöiden, metsänomistajien ja maaseutuyrittäjien paikallinen etujärjestö ja vaikuttaja. Ajamme jäsenistömme etua pitämällä aktiivisesti yhteyttä sekä paikallisiin päättäjiin että alueemme kansanedustajiin. Yhdistyksellämme on 800 jäsentä Leppävirran ja Varkauden alueella. Jäsenistömme päätuotantosuunnat ovat metsätalous, kasvinviljely, marjantuotanto sekä kotieläintalous (maito ja naudanliha).

Tarjoamme jäsenille etuja hyvinvointiin lomaosakkeiden ja edullisten Vesileppis-liikuntalippujen muodossa, ks tarkemmat tiedot ohesta.

____________________________________________

Kansanedustajatapaaminen 20.1.2021 klo 19

Matkailukeskus Unnukka (Kalmalahdentie 2)

Maaseutunuorten toimesta Savo-Karjalan vaalipiirin kansanedustajille on valittu kummimaatilat ja tällä vaalikaudella kaksi näistä tiloista on Leppävirralla. Tummannurmen luomutilan kummina on Markku Eestilä ja Poutiaisen maitotilan kummina toimii Matti Semi.

Kummitila on suora kanava Arkadianmäelle.

Tammikuussa pidetään yhteinen (kaikille MTK-Leppävirran jäsenille avoin) keskustelutilaisuus, jossa jäsenillä on mahdollisuus tavata kummiedustajat ja kysyä, esittää huolensa tai välittää tietoa maaseutuyrittämisestä ja maaseudulla asumisesta.

Kysymyksiä ja keskustelunaiheita voi toimittaa myös etukäteen osoitteeseen lari.poutiainen@gmail.com tai ilmoittautumislinkin kautta.

Koronatilanteen vuoksi tilaisuuteen paikan päälle otetaan 20 osallistujaa, minkä lisäksi on myös etäosallistumismahdollisuus. Vaikka tautitilanne alueellamme onkin hyvä, noudatetaan silti suosituksia.

ILMOITTAUDU tapaamiseen 17.1.2021 mennessä seuraavan linkin kautta: https://www.lyyti.in/kansanedustajatapaaminen200120

TERVETULOA!

 

 

 

 

 

 

 

Liity jäseneksi

Puheenjohtaja

Noora Räsänen

0401541234

noora.hj.rasanen@gmail.com

Varapuheenjohtaja

Terho Ryynänen

0447654270

terho.ryynanen@lahitapiola.fi

Sihteeri

Eija Koponen

0405907144

sihteeri.mtkleppavirta@gmail.com

Jäsenedut

LIIKUNTALIPUT

MTK-Leppävirta tarjoaa jäsenilleen edullisia pääsylippuja Kylpylä-Hotelli Vesileppiksen palveluihin.

Kylpylä: aikuiset 3e, lapset 2e/ kerta

Kuntosali (uusi ja vanha sali): 2,50e/ kerta

HiihtoAreena: 7e/ kerta.

Keilailu: alennuslippu Areenan keilahalliin 3e/lippu. Oikeuttaa 5e suuruiseen alennukseen yhdellä radalla yhdelle tunnille, voimassa kaikkina aikoina (myös hohtokeilaus).

Liput tilataan Eija Koposelta, tekstiviestillä (040-5907144) tai spostilla: kopoeija@gmail.com Toimitus tapahtuu postitse pankkisiirron kera.

​​​​​​​