MTK-Maaninka

MTK-Maaninka on paikallinen maa-, metsätalous- ja maaseutuyrittäjien etujärjestö. Yhdistys valvoo jäsentensä etuja paikallistasolla. Teemme yhteistyötä muiden alueen toimijoiden sekä yhdistysten kanssa niin kuntatasolla kuin koko maakunnassa. Olemme mukana alueen tapahtumissa ja yhteydessä päättäjiin. 

Yhdistyksemme johtokunnassa ovat vuonna 2024

Noora Ratilainen, puheenjohtaja
Marko Iivarinen, varapuheenjohtaja

Johtokunnan jäsenet
Tea Väänänen, varasihteeri, laskutus 
Mika Rönkä
Jarkko Hiljanen
Kaarina Virta
Markus Rytkönen
Marko Kukkonen 
Topi Juvonen.

Sihteerinä ja jäsensihteerinä toimii kutsuttuna Kaarina Virta
 

 

MTK-Maaninka omistaa lomaosakkeen Vuokatin Kulta-Katissa.  Alla varaustilanne ja hinnat:

 

10 (2.-9.3.2024) 400 €/ viikko 
14 (30.3.-6.4.2024) 350 €/ viikko (Varattu) 
37 (7.-14.9.2024) 250 €/viikko

Kulta-Katin lomahuoneiston varausohjeet

Toimintakertomus vuodesta 2022

 Toiminta 2021 videona   ja    Toimintakertomus 2021

Toiminta 2020

Liity jäseneksi

Puheenjohtaja

Noora Ratilainen

044 590 0516

nooraratilainen.mtkps@gmail.com

Varapuheenjohtaja

Marko Iivarinen

050 374 6129

iivarimarko@gmail.com

Sihteeri

Kaarina Virta

040 588 7827

kaarina.virta.91@gmail.com

Jäsensihteeri

Kaarina Virta

040 588 7827

kaarina.virta.91@gmail.com

Takaisin Tarina ruoasta -peltokyltti pystytettiin myös Maaningantielle

Ajankohtaista

Tarina ruoasta -peltokyltti pystytettiin myös Maaningantielle

03.06.2023

Peltokyltin pystytystä 2.6.2023
Peltokyltin pystytystä 2.6.2023

Ruoan matkaa pellolta pöytään tuodaan esille ympäri Suomen näyttävien peltokylttien muodossa, jotka asetetaan eri puolelle Suomea pelloille, teiden varsille. Myös Maaningan yhdistyksemme tilasi peltokyltin Maaningantielle.

Suuret kiitokset talon isännälle Kari Juntuselle kyltin vastaanottamisesta ja asennuksesta näytille tulevalle kaurapellolleen.

Kylttien avulla tuomme esille läpi Suomen:

  • Mitä tiloilla tehdään ja mitä kaikkea maatalous pitää sisällään
  • Huoltovarmuutta
  • Ruoan tarinaa pellolta kauppaan ja edelleen pöytään.
  • Sadon tekoa ja sen valmistumista
  • Kasvukautta
  • Kuinka suomalainen ruoka luo työtä jopa 340 000 ihmiselle maassamme
  • Kuinka suomalainen ruoka luo ilmasto- ja ympäristöhyötyjä
  • Tuomme esiin ruoan tuotantosyklien pituuksia ja eri tuotantosuuntia

 

Voit nähdä muita kylttejä ajellessasi Suomen suvessa ja bongata upeimmat kylttit seuraamalla facebookin ja instagramin #tarinaruoasta kuvaketjuja.

Somekampanja on käynnissä Facebookissa sekä Instagramissa. Käytä julkaisuissa ja tarinoissa #tarinaruoasta -tägäystä ja merkitse kuvaan @mtk (fb) mtk.ry (ig) ja oman liittosi somekanava. Me jaamme teidän julkaisujanne

– kerrotaan yhdessä ruoan tarinaa kaikille!!