Takaisin Mitä keinoja maatalousyrittäjillä on lihaketjun markkinavaikuttamiseen?

Mitä keinoja maatalousyrittäjillä on lihaketjun markkinavaikuttamiseen?

25.4.2025 klo 12:15 - 15:00

Tulta päin!

perjantaina 25.4.25 klo. 12.15–14.45 Mitä keinoja maatalousyrittäjillä on lihaketjun markkinavaikuttamiseen?

Tavoitteena on lisätä viljelijöiden markkinatietoisuutta ja vaikuttamismahdollisuuksia. Käydään läpi vaikuttamista mm. osuuskunnan, viljelijän, tutkijan ja MTK:n kautta.

Puhujina:

 Tuottajaosuuskunnan toimintamalli, tehtävä ja palvelu jäsenelle, toimitusjohtaja Ilkka Nykänen, Lihakunta/Itikka

Miten viljelijänä vaikuttaa ja seuraa hintoja ja mitkä työkalut ovat käytettävissä? Milloin paras myyntiaika, kysyntähuiput, muuttuuko kasvatusstrategia, viljelijä Kalle Mattila, Haukivuori

Onko liha-alan tuottajaorganisaatio täysi mahdottomuus Suomessa? Erikoistutkija Csaba Jansik, Luonnonvarakeskus

Luottamushenkilönä vaikuttaminen markkinaan, miten voi vaikuttaa, miten järjestelmä toimii, muuttuuko kasvatusstrategia, sopimuskäytäntö, keneen otetaan yhteyttä, Jari Kajan, Osuuskunnan luottamushenkilö

Raul Albert, MTK-Etelä-Savon toiminnanjohtaja

Lauri Jaatinen, MTK Itä- ja Keski-Suomen lihavaliokunnan puheenjohtaja

Ilmoittaudu tästä linkistä Osallistumislinkin saat paluupostissa.

 

*Pidätämme oikeudet ohjelmamuutoksiin.   

Järjestäjä: Kannattavuudella jatkuvuutta-hanke.  

Kannattavuudella jatkuvuutta -hanke on MTK-Pohjois-Savon, ProAgria Itä-Suomen sekä alueiden maaseutupalveluiden (Luoteis-Savon maaseutupalvelut, Rantasalmen maaseutupalvelu, Sydän-Savon Savon maaseutupalvelut, ja Ylä-Savon maaseutupalvelut) toteutettava hanke toimii Pohjois-Savossa.  

 

Osallistuminen

Etätapahtuma

Tapahtuma suunnattu

Avoin


Anne-Mari Heikkinen

Projektipäällikkö

Kannattavuudella jatkuvuutta -hanke

044 705 0401