MTK-Pohjois-Savon jäsenedut

 

Sähkö

Sähkömarkkinoilla hinnat muuttuvat päivittäin, erityisesti pörssisähkössä vaihtelu on ollut suurta. Yleisesti hinnat ovat tulleet alaspäin, pörssisähkössä on ollut jopa negatiivisia tunteja. MTK-Pohjois-Savon ja Pohjois-Savon alueen metsänhoitoyhdistykset jatkavat sähkösopimuksissa yhteistyötä Väreen kanssa. Tavoitteena yhteistyöllä on lisätä tietoa sähkömarkkinoista ja hakea ratkaisuja kohtuuhintaiseen sähköön sekä hintatasoon ennustettavuutta ja vakautta.  

Lue lisää sähköstä ja sen hinnoista tästä.


Työterveys


MTK-Pohjois-Savo on yhteistyössä Työterveyslaitoksen ja Melan kanssa kilpailuttanut työterveyshuollon alueensa maatalousyrittäjiä ja -yrityksiä varten. Tavoitteena on helpottaa työterveyshuoltopalveluiden hankintaa sekä varmistaa, että palveluilla on asianmukainen hinta-laatu -suhde ja että palvelut ovat hyvin saatavilla koko Pohjois-Savon alueella.


 

Kylpylähotelli Kunnonpaikan jäsentarjous
 

Kylpylä:

13€ / kylpylälippu, aikuinen (norm. 16€)

110€ / 10 kerran sarjalippu, aikuinen (norm. 130€)

6,50€ / kylpylälippu, 4–14-vuotias (norm. 8€)

59€ / 10 kerran sarjalippu, 4–14-vuotias (norm. 69€)

Kuntosali:

65€ / 10 kerran sarjalippu (norm. 75 €)

7€ / kuntosalilippu (norm. 9€) Kuntosali ja kylpylä

17€ yhteislippu hlö (norm. 20€)

Jäsenyydet –10% normaaleista hinnoista (koskee vain uusia jäsenyyksiä)

Kunnonpaikka haluaa omalta osaltaan olla tukemassa maatalousyrittäjien jaksamista ja innostaa heitä pitämään huolta omasta hyvinvoinnistaan.

Tarjoushinnan saaminen edellyttää MTK-jäsenkortin esittämistä kylpylän kassalla. Tarjous koskee samassa taloudessa eläviä perheenjäseniä.


Liikuntapalvelut virkistyskylpylä Fontanellassa (voim. 31.12.2023)​

Kylpylä
arkisin ma-pe: aikuinen 10 € ja lapsi 6 €

la, su, pyhäpäivät: aikuinen 11,50 € ja lapsi 6,80 €

  • aikuisten kylpylälippuun sisältyy kylpyläkäynti 2 tuntia tai yhdistelmäkäynti 1 tunti kuntosali + 1 tunti kylpylä tai ½ squash + 1 ½ tuntia kylpylä      

Squash                                            

5,50 € / ½ tuntia​

Kuntosali         
5,50 € / hlö


Hinnat ovat MTK:n jäsenille ja jäsenen mukana tulevalle perheenjäsenille. Sopimushinnan saa esittämällä jäsenkortin kylpylän kassalla. Hinnat ovat voimassa 31.12.2023 saakka.


Asianajopalvelut


Asianajotoimisto Forte Oy

Puijonkatu 19 A, 5. krs, 70100 Kuopio
Puh. 017 266 0400 Fax 017 266 0401
toimisto@fortelaw.fi

Lisäksi ilmaista tietoa lainopillisissa asioissa OpusLex verkoston internetsivuilla www.opuslex.fi


Suonentieto

Maatalousneuvos ja Agrineuvos PC-lisenssien hankintahinnoista – 15% alennus (alennus ei koske huoltosopimuksen vuosimaksua)

Agrineuvos-ohjelmiston ajalla syksy 2022 – kevät 2023 hankkineille toteutetaan ilmainen käyttökoulutus, joka toteutetaan huhtikuussa verkossa ryhmäkoulutuksena.

Yleiset edut Suonentiedon asiakkaille:

Kaikille SaaS-ominaisuuden hankkineille on mahdollisuus osallistua Maatalousneuvos SaaS parhaat käytännöt koulutukseen verkkokoulutuksena tai vaihtoehtoisena mahdollisuus katsella myös tallenne koulutuksesta.

Maksuton puhelintuki huoltosopimus- ja SaaS-asiakkaille.

AgriSmart-palvelusta kuukauden ilmainen tutustumisjakso.

Edun saamiseksi kerro, että olet Mtk:n jäsen ja kerro tarvittaessa jäsennumerosi.

Lisätietoja; http://www.suonentieto.fi


Woikosken jäsenetu

 

Neuvottelimme Woikosken kanssa uudet edut jäsenillemme – nyt lähes kaikista kaasuista paremmat alennukset. Lisäksi alennus kaasupullojen käyttöoikeuksista –60 %. Jäsenetu on valtakunnallinen ja koskee kaikkia MTK-, Mhy- ja SLC-jäseniä. Saat jäsenedun kuten aiemminkin – näytä voimassa olevaa jäsenkorttia Woikosken jälleenmyyjällä.

Lue lisää: https://www.mtkhankinnat.fi/jasenedut/Kaikki-jasenedut/woikoski/

www.woikoski.fi tai kysymällä puh. 017 570 2600.


Hanketoiminta

Miten hyödynnän MTK:n jäsenetuja?

 

Osan jäseneduista saat käyttöösi näyttämällä jäsenkortin. Tärkeä numerosarja on jäsenkortissa oleva jäsentunnus. Pidä kortti tallessa ja helposti saatavilla.

Osassa jäsenetuja jäsenyys ja jäsenmaksun maksaminen tarkistetaan tietojärjestelmiä hyödyntäen. Jäsenetuja tarjoavat yhteistyökumppanimme varmentavat jäsenyyden henkilötunnusten avulla.

Jos jäsenetujen saannissa ilmenee jäsenyyteen liittyviä ongelmia, ota yhteys omaan maataloustuottajien yhdistykseen, MTK-Pohjois-Savoon tai metsänomistajien liittoon. Samalla voit varmistaa, että henkilötunnuksesi on jäsenrekisterissä oikein.

Jäsenedut jatkuvat katkeamatta, kun maksat jäsenmaksun ohjeiden ja eräpäivien mukaisesti (muista viitenumero).

 

MTK:n valtakunnalliset jäsenedut löydät täältä.