MTK-Pohjois-Savon jäsenedut

 

Sähkö

Sähkönhinnassa on nyt suuria vaihteluja ja hintataso on korkea. Haemme Väreen kanssa tähän tilanteeseen ratkaisuja, jolla voimme saada mahdollisimman edullisen ratkaisun seuraavan kahden vuoden ajalle. Yhtenä ratkaisuna on Välkky-sähkö. Välkky-sähkössä hinta kiinnitetään kahdeksi vuodeksi eteen päin. Hinnasta vähennetään / lisätään oman kulutuksen ja pörssisähkön hintojen perusteella laskettava kulutusvaikutus, pörssisähkön keskiarvohintoja halvimmille tunneille. Sähkönkulutuksen keskittäminen pienentää kulutusvaikutusta. Välkky yhdistää pörssisähkön ja määräaikaisen sopimuksen parhaat puolet. Tässä esimerkki Välkky-sähköstä.

Tällä hetkellä Välkky-sähkön kiinnityshinta on vielä korkea. Siksi siihen suositellaan myös vaihtoturvaa, jos hinnat laskevat voi vaihtoturvan kautta saada alemmat hinnat sopimukseen. Niillä, joilla nykyinen määräaikainen sopimus on päättymässä esim. syyskuun lopussa kannattanee vielä odottaa kiinnitysajankohdan lukkoon lyömistä. Emme suosittele hinnan kiinnittämistä vielä nykyisellä hintatasolla.

Tulemme elokuussa tiedottamaan päättyvien sopimusten osalta parhaasta mahdollisesta kiinnitysajakohdasta. Osa syksylle päättyvistä sopimuksista ehdittiin kiinnittää uudestaan jo marraskuussa 2021 varsin edulliseen hintaan. Ne, jotka silloin uudistivat sopimuksen ovat saaneet vahvistuksen uudesta sopimusjaksosta. Tulevaisuudessa sähkön suurten hintavaihtelujen johdosta pitkäaikaisten kiinteiden sopimusten tekeminen voi jäädä kokonaan pois ja tilalle tulla Välkky-sähkön tyyppisiä ratkaisuja, jossa myös omalla toiminnalla (sähkön kulutuksen ajoittamisella) voi merkittävästi vaikuttaa sähkön hintaan. Tämä jäsenetu on toistaiseksi voimassa oleva.

Tästä Välkky-sähkö jäsenetuhintaan.


Kysy lisätietoa ja päivän jäsenhinta:

Väre Energia Oy, puh. 03 777 3131

asiakaspalvelu@vare.fi


Työterveys


MTK-Pohjois-Savo on yhteistyössä Työterveyslaitoksen ja Melan kanssa kilpailuttanut työterveyshuollon alueensa maatalousyrittäjiä ja -yrityksiä varten. Tavoitteena on helpottaa työterveyshuoltopalveluiden hankintaa sekä varmistaa, että palveluilla on asianmukainen hinta-laatu -suhde ja että palvelut ovat hyvin saatavilla koko Pohjois-Savon alueella.


 

Kylpylähotelli Kunnonpaikan jäsentarjous
 

1. kylpylän käyttö 10 € / henkilö (norm. 13 €)
    kylpylälippu 10 x sarja 98,00 €, 
    lapset 5,50 €/lapsi
2. kuntosalin käyttö  6 € / henkilö (norm. 7 €)
    kuntosalin 10 x sarja 55 €
3. kuntosalin ja kylpylän käyttö 13,50  € / henkilö (norm. 15,50 €)

Kunnonpaikka haluaa omalta osaltaan olla tukemassa maatalousyrittäjien jaksamista ja innostaa heitä pitämään huolta omasta hyvinvoinnistaan.

Tarjoushinnan saaminen edellyttää MTK-jäsenkortin esittämistä kylpylän kassalla. Tarjous koskee samassa taloudessa eläviä perheenjäseniä.


Asianajopalvelut


Asianajotoimisto Forte Oy

Puijonkatu 19 A, 5. krs, 70100 Kuopio
Puh. 017 266 0400 Fax 017 266 0401
toimisto@fortelaw.fi

Lisäksi ilmaista tietoa lainopillisissa asioissa OpusLex verkoston internetsivuilla www.opuslex.fi


Suonentieto


Jäsenille 15 % alennus normaalihintaisista Suonentiedon ohjelmista, koskee uusia ohjelmahankintoja sekä ohjelmavaihtoja. Lisätietoja; http://www.suonentieto.fi
MTK-Pohjois-Savon jäsenille 15 %:n alennus.


Biofenno Avoin Yhtiö


Tuovi Tuotevirtakirjanpito-ohjelman vuosilisenssistä. Jäsenyyden varmistamiseksi on tilauksen yhteydessä annettava jäsentunnus.

Kysy lisää: Mika Karppinen, 040 773 8212, tuovi(at)tuovi.fi   
www.tuovi.fi


Woikoski


Woikosken kaasut, jäsenetu kaasun hinnasta. Saat edun esittämällä MTK:n jäsenkortin.
www.woikoski.fi tai kysymällä puh. 017 570 2600.


IC2 FEENIKS


IC2 Feeniks -tuuliverhot ja verhoseinät
www.ic2feeniks.fi
Siikaranta 3, 70620 Kuopio
Tel. +358 (0) 10 3204
sales(at)ic2feeniks.com

Tuuliverhot ja verhoseinat esite 2016


Hanketoiminta

Miten hyödynnän MTK:n jäsenetuja?

 

Osan jäseneduista saat käyttöösi näyttämällä jäsenkortin. Tärkeä numerosarja on jäsenkortissa oleva jäsentunnus. Pidä kortti tallessa ja helposti saatavilla.

Osassa jäsenetuja jäsenyys ja jäsenmaksun maksaminen tarkistetaan tietojärjestelmiä hyödyntäen. Jäsenetuja tarjoavat yhteistyökumppanimme varmentavat jäsenyyden henkilötunnusten avulla.

Jos jäsenetujen saannissa ilmenee jäsenyyteen liittyviä ongelmia, ota yhteys omaan maataloustuottajien yhdistykseen, MTK-Pohjois-Savoon tai metsänomistajien liittoon. Samalla voit varmistaa, että henkilötunnuksesi on jäsenrekisterissä oikein.

Jäsenedut jatkuvat katkeamatta, kun maksat jäsenmaksun ohjeiden ja eräpäivien mukaisesti (muista viitenumero).

 

MTK:n valtakunnalliset jäsenedut löydät täältä.